Over Ik & Geld

Over Ik & Geld

Codename Future heeft in opdracht van en in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken de lessenserie ‘Ik & Geld’ ontwikkeld. Codename Future bereidt jongeren voor op hun actieve rol in de samenleving. Ook op financieel gebied willen wij jongeren voorbereiden op hun toekomst en hen de juiste handvatten geven.

De lessenserie Ik & Geld wordt al een aantal jaren door veel scholen gebruikt om jongeren om te leren gaan met geld. In de afgelopen jaren heeft Ik & Geld tienduizenden jongeren op het Voortgezet onderwijs bereikt.

Sinds september 2017 zijn de Ik & Geld digibordlessen te vinden in de geheel vernieuwde digitale omgeving; De Teacher’s Tool van Codename Future. Uiteraard staat de interactie met de studenten voorop, door middel van stellingen en quizzen kun je het gesprek in de klas aangaan. In de Teacher’s Tool vind je naast de digibordlessen ook de docentenhandleiding en werkbladen voor de leerlingen.

Ook dit jaar stelt de Nederlandse Vereniging van Banken de lessenserie kosteloos beschikbaar voor voortgezet onderwijs scholen!